Så ble det båttur med gamle bekjente

og det ble en tur som i begynnelsen var ganske hyggelig, men som etterhvert ble slitsomt. Hva er det med menn i godt voksen alder ?? Hvorfor skal alt de sier dreier seg om sex, stå, hull, p...ing, f...e, k..k, og gud vet hva alt var. Uansett så kom det ett eller annet i den leia. Jeg klarer ikke å sitte i flere timer og le av de såkalte vitsene de kommer med. For å si det sånn, jeg synes et er ekkelt. Nei, jeg er ingen prippen gammal kjerring, men det finnes grenser.

Båten gikk klokka 10 herfra og var tilbake kl fem.Da var de godt i gang med alkoholen, og ytringene økte i kapp med øllen. Og vi skulle videre til en festival etter at båten la til kai, og der slutta mitt alkoholinntak. Da hadde jeg vel drukket to pils og en irish, og gikk over på kaffe. Det ble ikke bedre av at hofta slo seg vrang og bare det å reise seg fra stolen ble til et mareritt. 

Etter noen timer på festival bare det rett hjem, med lovnad om at dette må vi gjenta........ men det blir ikke med det første, såpass er jeg klar på.

Veldig synd i grunn, han ene hadde med en veldig hyggelig dame, men det hjelper ikke, jeg tror ikke jeg orker å sitte i timesvis og høre på en haug med tøvprat fra gubber på 50 og 60 år.

Bortsett fra det så var det fin musikk å høre på, god stemning i byen, og det hjalp iallefall noe.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

55, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 55 år. Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har vært en mani, men ser mine begrensninger både på tid og behovet for å strikke opp en haug som ikke jeg egentlig har bruk for. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Ser også på andre hobbyer og har vel ramla litt for dilla som heter betong. Så jeg håper dere koser dere litt når dere stikker innom en tur her, skal prøve å bli litt mer aktiv :)

Kategorier

Arkiv

hits