Dag 9 av 28

er en noe laber dag. Kjenner at jeg hadde en real runde på by'n i går , og med en uke på veldig lite mat, da kun proteiner, så kjenner jeg både resultatet av pizzaen og øllen. Og ikke nok med det, jeg som har vært røykfri i tre år MÅTTE selvsagt hive meg på røkærn i går, og i dag.... sur hals.

Men, gjort er gjort, hadde det veldig hyggelig og det blir nok ikke siste dagen i sommer hvor jeg skal ut på by'n og kose meg nei.

Og hva da med den kuren ? Tja, jeg er flink hjemme, men ferie er ferie, er jeg ute så koser jeg meg som normalt. Og dagens lunsj var egentlig veldig god den, men det ble litt for mye så jeg hilser på fisken enda. Tror ikke jeg takler "full" middag om en halv-tine, da sprekker jeg

Men kos dere resta av denne søndagen 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

55, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 55 år. Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har vært en mani, men ser mine begrensninger både på tid og behovet for å strikke opp en haug som ikke jeg egentlig har bruk for. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Ser også på andre hobbyer og har vel ramla litt for dilla som heter betong. Så jeg håper dere koser dere litt når dere stikker innom en tur her, skal prøve å bli litt mer aktiv :)

Kategorier

Arkiv

hits