Dag 6 av 28

Er litt irritert på meg sjæl nå, for det første så skjønner jeg at jeg har starta detta her på litt feil tidspungt og så sprakk jeg litt da jeg fikk besøk i går. Hun hadde med seg masariner, som er dritgodt, og jeg kan jo ikke si at dessverre, jeg må sitte her med vannet mitt jeg..... så da ble det både masariner OG sjokolade.

Så da er det sånn,  jeg fortsetter kuren slavisk, men hvis jeg får besøk, skal bort selv, så skal jeg kose meg., Er tross alt sommer ?? Og sommer, ferie, konserter, grillings, JORDBÆR OG IS, ut med venner som man ikke treffer utenom få ganger pr år, jeg vurderer å utsette det her til sommeren er over og jeg er i rutine igjen. Fikk i går kontakt med ei jeg ikke har snakka årntli med siden 1990 og det var ikke helt greit å si nei til å kunne gå ut og kose meg sammen med henne , vi har en festival om en ukes tid her, jeg får besøk, så nei, her blir det sånn halvveis i sommer, og heller ta det igjen til høsten.

Men sa jeg at jeg nå er nede på 89 kg ? Klapp, klapp meg selv, ned 3,5 kg på ..... 5 dager.... og tenk så mye vann som er igjen inni her som bør ut ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

55, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 55 år. Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har vært en mani, men ser mine begrensninger både på tid og behovet for å strikke opp en haug som ikke jeg egentlig har bruk for. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Ser også på andre hobbyer og har vel ramla litt for dilla som heter betong. Så jeg håper dere koser dere litt når dere stikker innom en tur her, skal prøve å bli litt mer aktiv :)

Kategorier

Arkiv

hits