Dag 3 av 28 dager

Merker at jeg er mye trøttere om kvelden, og jeg som er vant til å sitte oppe til både tolv og halv ett slukna før elleve i går. Og det er ikke noe negativt i det, betyr bare at jeg får flere timers søvn, og det er også helt greit når dagen består i å planlegge neste måltid og prøve å få en rutine i det her.

Dagens vekt var på 90,2 så det går stadig mer vann ut av denne kroppen. Mye igjen, det er bare å se på klubbene av noen fingre jeg har og hevelsen i beina på kveldstid.

Men , det står vel at dag 3 er den vanskeliste dagen i uke 1, så da får jeg fylle den med noe å gjøre slik at dagen går fort. Hive meg i matlaging for de neste dagene, slik jeg gjorde på lørdag.

Ha en flotters dag 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

55, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 55 år. Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har vært en mani, men ser mine begrensninger både på tid og behovet for å strikke opp en haug som ikke jeg egentlig har bruk for. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Ser også på andre hobbyer og har vel ramla litt for dilla som heter betong. Så jeg håper dere koser dere litt når dere stikker innom en tur her, skal prøve å bli litt mer aktiv :)

Kategorier

Arkiv

hits