Jepp, da er jeg i gang

med mitt livs første diett, eller kur om du vil. Nå er ikke jeg tjukk, ja jeg veier vel en 15-20 kg mer enn jeg burde, men med tanke på alder så skal det vel kanskje være sånn. Jeg flyr ikke ned dørene på treningssenter, jeg har abonnement der, det er satt i bero til november, men jeg går endel i skauen når det passer for meg og min turvenninne. 

Det siste halvannet døgnet har jeg spist suppe uten ett saltkorn og den har holdt meg mett ( sammen med endel vann) og skjønner jo at jeg har myyye vann i kroppen når vekta har gått ned 1,4 kg uten at jeg har gjort en dritt får å trimme det vekk. Men det er jo positivt, alle monner drar.

Så i dag er den hvite uka i gang. Blir spennende å se hvordan det her går, kommer til å hive meg på vekta hver morra for å sjekke, nei, jeg er ikke fanatisk, men "kureier" sier at det skal minske hver dag, så da får jeg jå også testa om det er riktig det de sier.

Det er så mange som anbefaler det greiene her , og minst like mange som slakter det, så jeg må bare gjøre mine egne erfaringer uavhengig av hva andre sier. Egentlig så skulle vi alle bare slutta å høre på terningkast, meningsmålinger og you name it, egne erfaringer er det som virker best på hver og en.

Men jeg skal da prøve å notere litt her hver dag så jeg kan gå tilbake og se hva jeg har gjort , for husken er ikke som den en gang var

Men for å si det sånn, tror nok ikke at det blir puiblisert så mange før og etter-bilder herfra, den muffinsen av en mage jeg har egner seg egentlig ikke på trykk. Er flau over å se ut som ei atombombe rundt magan, men kanskje det her gir meg mer giv til å prøve å få den vekk også på sikt hvis den forsvinner , om bare litt, i løpet av disse dagene.

Men her er'n iallefall, grusomt spør du meg......

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

55, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 55 år. Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har vært en mani, men ser mine begrensninger både på tid og behovet for å strikke opp en haug som ikke jeg egentlig har bruk for. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Ser også på andre hobbyer og har vel ramla litt for dilla som heter betong. Så jeg håper dere koser dere litt når dere stikker innom en tur her, skal prøve å bli litt mer aktiv :)

Kategorier

Arkiv

hits