Sov vel ikke helt greit i natt

Våkna i dag med stiv kropp og vondt i hue. Jeg vet jo at jeg ikke har noe med hva min x gjør, hvem han er sammen med, og hva han  legger ut på face, men likevel så er det akkurat det som natta mi har handla om... om jeg kan si det sånn. Ikke bevisst, men i form av drømmene. Så i natt har jeg kjefta, vært sinna, frustrert, spydig og ikke veldig ydmyk. Han fikk passet påskrevet om jeg kan si det sånn. Da kom det frem krokodilletårer, for hvem kan i det ene øyeblikket skrive at de bare sitter og griner for i neste øyeblikk dra på ferie med "den fineste"  uten å si fra til ungene, og den ene bor faktisk hjemme hos han.

Nei, jeg er rolig nå, nydelig vær ute og jeg skal på jobb. Bare i dag og i morra igjen så er det re ukers ferie... eller ferie ?? Starter på min 28 dagers kostholdskur og det skal nok ikke bli så enkelt som det høres ut. Men jeg skal nok få tankene over på noe annet, kanskje støpe litt betong ?

Ha en nydelig torsdag 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

55, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 55 år. Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har vært en mani, men ser mine begrensninger både på tid og behovet for å strikke opp en haug som ikke jeg egentlig har bruk for. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Ser også på andre hobbyer og har vel ramla litt for dilla som heter betong. Så jeg håper dere koser dere litt når dere stikker innom en tur her, skal prøve å bli litt mer aktiv :)

Kategorier

Arkiv

hits