Som å få en knyttneve i magen

For noen uker siden tok jeg en endelig avgjørelse om å flytte og bli eneboer og singel. Har ruga på det ei lang stund og i midten av mai så dro jeg. Ikke uten drama, nei, gubben sendte meldinger i hytt og pine, meldinger med at han går der og griner, og dessverre så kunne jeg ikke hjelpe med det, men at jeg følte meg som en stor dritt, ja det gjorde jeg så til de grader. Det er ikke bare å pakke snippveska og si hade og dra.

Var innom der 17 mai med kake og til en noe snodig familie"selskap" hvor det ble så trykkende når alle gikk at jeg måtte finne en unnskyldning til å dra hjem. Et hav av elefanter i rommet...

Så på søndag får jeg spørsmålet : har ( la meg kalle ham Per) fått seg dame ? Nei, guri meg, det aner jeg ikke... svarte jeg. Jo, han naboen har sett Per for noen uker siden nedi byn med ei dame... ehh... noen uker siden ?? Jeg flytta for noen uker siden, og tenkte vel at dette virker vel litt desperat.

MEN, da jeg titta innom face utpå dagen så står det at han har reist til Danmark. Jaja tenkte jeg, han trengte kanskje å komme vekk litt, han var jo så lei seg da han gikk rundt i huset og gråt... for noen uker siden. Et par minutter etterpå kommer det en ny status.... leker i vann... og ikke alene ??  Da tenkte jeg på infoen her om dagen, har'n fått seg ny dame ? Men da det kom bilde ut hvor han skriver fineste under.....da kjente jeg det velta seg. Fineste, nei det har han aldri sagt til meg, og da følte jeg meg vel som en liten dritt. 

Så snakket jeg med ungene senere, og det som kom frem var da at de ikke visste noe, de får se det på face og spør meg om jeg vet hvem ho er ! Aner ikke hvem dama er jeg, og jeg syns det er smålig å ikke informere ungene før han drar. Og min datter hadde bursdag her om dagen, 25 år, og far glemmer det og det eneste som far da sier når han endelig kom hjem der var at hade, jeg drar til Danmark.

Men jeg har ikke noe med det, men når folk rundt meg reagerer og spør meg, ja da vet jeg ikke hva jeg skal mene og tro.

Man dere, ha en fortreffelig natt uti der

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

55, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 55 år. Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har vært en mani, men ser mine begrensninger både på tid og behovet for å strikke opp en haug som ikke jeg egentlig har bruk for. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Ser også på andre hobbyer og har vel ramla litt for dilla som heter betong. Så jeg håper dere koser dere litt når dere stikker innom en tur her, skal prøve å bli litt mer aktiv :)

Kategorier

Arkiv

hits