God kveld

Bare tre dager igjen så er det ferie. Har ingen reiseplaner ( som godt er) for jeg skal prøve noe som "alle" skryter sånn av, fitline. Lovet meg selv at jeg aldri skulle drikke supper og teer for å gå ned i vekt, nei det skulle skje med ren viljestyrke ( les: mindre mat) og masse trening. Vel, prøver jo å få et par-tre ganger i uka. men som den sauen jeg er så er jeg avhengig av at det er med en til. Allerede der forsvant det med masse trening.

Så nå har jeg svidd av en haug med penger og har bestemt meg for å fullføre de fire ukene kostplanen varer. Er spent på om den muffinsen jeg har av en mage kommer til å forsvinne, kuren skal visstnok fjerne en del bukfett. Og så sier noen at det i tillegg hjelper for kramper i bena, leddplager, og andre vondter. Og hvis jeg blir bedre så skal jeg jaggu rope det også høyt. 

Så da er det bare å vente på pakka med alt hva det inneholder og bruke ferien på å spise etter klokka 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

55, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 55 år. Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har vært en mani, men ser mine begrensninger både på tid og behovet for å strikke opp en haug som ikke jeg egentlig har bruk for. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Ser også på andre hobbyer og har vel ramla litt for dilla som heter betong. Så jeg håper dere koser dere litt når dere stikker innom en tur her, skal prøve å bli litt mer aktiv :)

Kategorier

Arkiv

hits