Da er jeg tilbake.... håper jeg..

Det er vel trekvart år siden jeg var innom her, og mye har skjedd siden da. Samlivsbrudd, flytting, familiedrama, ja, har hatt litt å tenke på.

Men nå er det vel å starte med blanke ark..igjen.. og ta ting som det kommer.

Jeg har jo holdt på med maskinstrikk i mange år, og for å være ærlig, så ble jeg dritt lei her i våres. Solgte to av maskinene mine og har pakka vekk de andre. Sitter fremdeles igjen med tre stk, men de er i koffertene sine så det er greit. Etter å ha strikka for designer i mange år, strikka for meg selv og solgt litt så ble det altså full stopp. Håper selvfølgelig jeg kan komme meg tilbake igjen når sommern er over.

Fire års samboerskap tok slutt da jeg fant ut at jeg kan heller være "ensom" i eget hus enn å være ensom i et hus jeg til tider grua meg til å reise hjem til.  Synd i grunn, gubben er snill som dagen er lang og ikke noe gæli med han, men med oss var det kræsj. Så da gikk det som det gikk.

Fremover så skal jeg prøve meg på en ny hobby, altså betong. Blir

jo bare SÅÅÅ inspirert når jeg ser alt det fine folk lager, og må jo bare prøve sjæl. Ettermiddagene kan bli lange til tider, ingen gubbe eller unger å kokkelere for, vaske klærne til, snakke med, så da må jeg ha noe å gjøre.

Men nå skal jeg sette meg ut på verandaen, sola er borte derfra nå og det er igjen mulig å bevege seg ut. Vært ganske varmt i dag og jeg klarer ikke å være i sola, blir uvel, så da er skyggen helt grei.

Ha en fantastisk kveld uti der, nå blir det ett glass vin å meg :)

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

55, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 55 år. Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har vært en mani, men ser mine begrensninger både på tid og behovet for å strikke opp en haug som ikke jeg egentlig har bruk for. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Ser også på andre hobbyer og har vel ramla litt for dilla som heter betong. Så jeg håper dere koser dere litt når dere stikker innom en tur her, skal prøve å bli litt mer aktiv :)

Kategorier

Arkiv

hits