Planlegger høsten

med ullbuksestrikk. Er fremdeles i garnslankingsmodus, kommer sikkert til å være der lenge da jeg har hauger med garn å bruke opp. Og ullbukser er det alltid noen som har bruk for, ull holder ungen heldigvis varm selv om ungen blir våt, og det må være noe av det beste ungen kan ha under regndresser og parkdresser i barnehage eller på skolen. Og nå har jeg også bestemt meg for å tørre å bruke farger, annet enn det "vanlige" rødt, hvitt og blått. 

Jada, vet at mange andre farger brukes ute blandt folk, men jeg har vært litt for redd til å bruke farger som lyser opp. For selv om vi voksne er litt trege når det gjelder farger så elsker ungene farger, i alle varianter.

Så her er de siste buksene jeg holder på med. Alle strikket i forskjellige garn, hifa2, botany, huldra og alize cashmira fine. Nå skal de skylles opp før siste finish. Strikkefasthet skal noteres og så blir det å hive seg igang med nye bukser i mange farger. 

De kommer til salgs etterhvert, da blir det mer info om størrelser. Alle garntypene er ull og jeg anbefaler håndvask eller ullvugge. 

4 kommentarer

Henriette Celin

11.09.2016 kl.13:23

Så veldig fine ut. Flotte farger ^^

Bente

11.09.2016 kl.13:26

Henriette Celin: Tusen takk :) Ja, det er gaver som varmer og jeg lager i akkurat den størrelsen som ungen er i. Noen er tynne og lange, tykke og små, og det er ikke alltid lett å få tak i ting som passer overalt :)

Henriette Celin

11.09.2016 kl.13:27

SV: Nei, ser den. Men du er flink (:

Bente

11.09.2016 kl.13:57

Henriette Celin: Takk og takk :)

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

54, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 54 år som har strikking som hobby. Og så er jeg på instagram med navn: marinas_design_norway . Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har nesten blitt en mani, skulle tro jeg samlet på de :) Og kanskje gjør jeg det også. Til nå har jeg 5 stk og tror nok ikke det ender der. Når man har strikkemaskin er det vanskelig å få kjøpt ferdige oppskrifter, så det må lages selv. Noen av de prøver jeg å få lagt ut her og håper de er forståelige. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Så jeg håper dere koser dere litt når dere strikker innom en tur her :)

Kategorier

Arkiv

hits