"Folkets favoritt" ble det til

og jeg er megaglad for alle stemmene. Mye jobb ligger bak, og nå er det bare å vente til hovedjuryen skal bestemme seg. Vel, de har nok bestemt seg allerede for hvilken genser de går for og mønsteret skal være klart til den 24 september, da skal vinneren utlyses. 

Fallhøyden er vel noe høyere for meg enn for de andre som har levert, nå "forventer" jo folk at min genser skal gå av med seieren, og i flere kommentarer så begynner de også å etterlyse oppskrifta, noe som er utrolig hyggelig. Så hva gjør jeg med det ? JO, jeg har nå på pinnene en barneutgave, skal lage en oppskrift på dette også ( foreløpig for min egen del, hvis min vinner så eier jeg ikke mønsteret lengre) da uten våpenskjoldet, er ikke plass. Men tror den blir grei også uten.

Så her er artikkelen i avisa, går det her veien blir det tur til Færøyene i april neste år :)

http://www.f-b.no/strikkefestivalen/genser/byjubileet-2017/dette-er-fredrikstad-folks-favorittgenser/s/5-59-527881 

 

Én kommentar

Henriette Celin

27.08.2016 kl.10:35

Stilig genser (:

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

54, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 54 år som har strikking som hobby. Og så er jeg på instagram med navn: marinas_design_norway . Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har nesten blitt en mani, skulle tro jeg samlet på de :) Og kanskje gjør jeg det også. Til nå har jeg 5 stk og tror nok ikke det ender der. Når man har strikkemaskin er det vanskelig å få kjøpt ferdige oppskrifter, så det må lages selv. Noen av de prøver jeg å få lagt ut her og håper de er forståelige. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Så jeg håper dere koser dere litt når dere strikker innom en tur her :)

Kategorier

Arkiv

hits