Nå er det jaggu meg ettermiddag igjen

blir a dagene æ ? Tia går sykt fort og jeg sliter med å henge med.

Neida, jeg henger sånn greit med, men føler at det kun er mandag og fredag, og tirsdager da :-) Men tenkte på mine hele 8 følgere her og fant ut at jeg må jo skrive noen ord idag også :)

I dag ble det en mer hektisk dag på jobb,har fått min del av frustrerte fruer på tråden, noen ganger kjenner jeg at det koker rimelig godt her også. Men er det ikke sånn det er i slike yrker, kunden har alltid rett ( selv om de ikke har det) og de drar strikken så langt at den innimellom ryker. Og da må jeg bare si at jeg legger på røret. Sjelden, men idag skjedde det igjen.Strikken røk !! Noe så jævlig !! Og min strikk er lang og veeldig elastisk. 

I dag er været helt nydelig, det viste helt opp i 26 grader i bilen på vei hjem. Velger å tro at det var utvendig temp, for inni bilen var det sikkert det dobbelte :-D fikk plukka opp jentungen i byen ( ungen er 29 ) på vei hjem fra ærbe, hadde da forsert en lang kø, og det er da det går opp for meg at ferien er over. Så i løpet av uka blir det helt håpløst å kjøre frem og tilbake til ærbe, det er mopedister som ligger midt i veien  sånn ca 10-15 km under fartgrensa, biler som ligger omtrent inni kofferten på deg sjæl og stamper, ja å kjøre 17 km til ærbe rundt halv åtte på morran kan være en prøvelse for enhver.

Men jeg får vel gå ut og nyte den flotte ettermiddagen, plutselig er det slutt. Ha en fortreffelig ettermiddag alle sammen :) Klemzz 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

54, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 54 år som har strikking som hobby. Og så er jeg på instagram med navn: marinas_design_norway . Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har nesten blitt en mani, skulle tro jeg samlet på de :) Og kanskje gjør jeg det også. Til nå har jeg 5 stk og tror nok ikke det ender der. Når man har strikkemaskin er det vanskelig å få kjøpt ferdige oppskrifter, så det må lages selv. Noen av de prøver jeg å få lagt ut her og håper de er forståelige. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Så jeg håper dere koser dere litt når dere strikker innom en tur her :)

Kategorier

Arkiv

hits