Kveldsmat

er idag en avocado. Og denne var også helt perfekt i konsistens, ikke for hard og ikke helt mosa


 

Dagen idag har vært lang, starta opp etter 14 dagers sykemelding, og etter noen timer på var det frem med paraceten igjen. Blir så sliten av den huepina. Ikke vet jeg hvordan jeg skal unngå den, det er ikke no tema å bytte jobb, for hvilken jobb skal ei gammal kjærring få liksom ? Ikke papirer på videregående ( selv om de hadde vært 40 år gamle så gjelder de liksom) , har selvfølgelig masse år på baken her jeg jobber nå, ikke mindre enn 35 år, men det er jo ikke no vits i å gå fra det ene kontorlandskapet til det andre, så jeg blir der jeg er og får heller være hjemme de periodene som trengs.

Starta morran med å nesten stupe på hue ned trappa, hadde ikke hørt klokka til poden og trudde han hadde forsovet seg. Men han satt med øya åpne når heg kom ned, usikker på om han egentlig var helt våken, men han kom seg av gårde ca ti over halv syv. Så var det å krabbe opp trappa igjen, inn på badet og gjøre morgentoalettet, gå med noe roligere skritt ned trappa igjen og starte dagen.

Ankom jobben 07.51, ett minutt for sent, men sånn kan det faktisk gå når enkelte ikke klarer å kjøre i fartgrensa men må ligge 10 km under for så å bremse ned foran fotoboksen !! Holder på å klikke inni bilen !! Men, forholder meg rolig, prøver å synge etter radioen. Og bilen foran oppdager plutselig at fartsgrensa er 70 og setter opp farta...... ca 100 meter før 50 sona. Jaja, sånn går no dagan.

Fikk meg no kaffe når jeg hadde fått logga meg inn på datan så var dagen igang. Har snakka med mange hyggelige folk idag, og for første gang på det jeg kan huske har jeg ikke hatt en sinna kunde på tråden !! X I BOKA!! Det tilhører sjeldenhetene. Men de er så i fåtall i forhold til alle de andre, bare synd at en telefonsamtale kan fucke opp hele dagen.

Men 8 timer går fort, så bar det hjemover igjen. Kom til rundkjøringa og så enden på køen, da var det bare å svinga til høyre, ut på E6'n og dra på istedenfor å stampe i kø. Noe lengre vei, men det går likevel kjappere.

Så nå sitter jeg her, trøtt i øya, akkurat fått i meg siste bit av avocadoen, så nå er det ikke veldig lenge før jeg hopper under dyna. Ha en fortsatt fin kvled ( det lille som er igjen) og så hørs vi nok i morra igjen. Klemzzz og god natt :)

2 kommentarer

Henriette Celin

16.08.2016 kl.00:44

Avokado er kjempegodt. Både alene, på skive, i salat, og stekt med egg oppi ^^

Bente

16.08.2016 kl.07:03

Henriette Celin: Ja, det er veldig godt :)

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

54, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 54 år som har strikking som hobby. Og så er jeg på instagram med navn: marinas_design_norway . Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har nesten blitt en mani, skulle tro jeg samlet på de :) Og kanskje gjør jeg det også. Til nå har jeg 5 stk og tror nok ikke det ender der. Når man har strikkemaskin er det vanskelig å få kjøpt ferdige oppskrifter, så det må lages selv. Noen av de prøver jeg å få lagt ut her og håper de er forståelige. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Så jeg håper dere koser dere litt når dere strikker innom en tur her :)

Kategorier

Arkiv

hits