God morgen :)

I dag skal jeg på jobb igjen, kjenner at kroppen kanskje er klar til nye statiske, stillesittende dager. Eller der den det ?

Vel, det gjenstår å se, skal ikke ta noen sorger på forskudd. Men etter en noe intensiv behandling hos fysio så har han trøkka seg noe ned i vonde og ømme muskler, kommet borti noen triggerpunkt så jeg omtrent så stjerner, men som det heter, vondt skal vondt fordrive, og jobbe må vi alle mann så så lenge man ikke blir lottomillionær. For hvis jeg hadde tatt den onsdagspotten, ja da hadde nok jeg også slutta.

Nå skal jeg ta meg litt frokost, og så bærer det av gårde til jobben som ligger "i den andre by'n" som vi sier her i Fredrikstad :-D

Ha en super dag uansett vær og så snakkes vi. Klemzz

3 kommentarer

Henriette Celin

15.08.2016 kl.08:22

Kos deg på jobb, og ha en fin dag! (:

Bente

15.08.2016 kl.08:23

Henriette Celin: tusen takk, det samme til deg :)

Henriette Celin

15.08.2016 kl.08:27

SV: Takk ^^

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

54, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 54 år som har strikking som hobby. Og så er jeg på instagram med navn: marinas_design_norway . Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har nesten blitt en mani, skulle tro jeg samlet på de :) Og kanskje gjør jeg det også. Til nå har jeg 5 stk og tror nok ikke det ender der. Når man har strikkemaskin er det vanskelig å få kjøpt ferdige oppskrifter, så det må lages selv. Noen av de prøver jeg å få lagt ut her og håper de er forståelige. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Så jeg håper dere koser dere litt når dere strikker innom en tur her :)

Kategorier

Arkiv

hits