Garnslanking med hjelp av Strikkemaskin, LK 150 med FC 6

Ja, nå lurer vel mange hva dette betyr og hva det er. LK 150 er en mellomstrikker og FC6 er en noe sjelden slede. Den sleden gjør at jeg kan strikke mønster slik som dette :) Er i testfasen, men tenker skjerf også med litt mønster på. Ser det ok ut ?

Trodde jeg var nesten ferdig med pusegarnet, en det viste seg at jeg har igjen rundt 9 nøster, de fleste 50 gr og noen få 25 gr. Så da tenkte jeg å bruke ett av de på 25 gr til enkle mønster som en liten detalj.

Ellers så bruker jeg kveldene foran tv'n med strikketøy i hånda, litt liten plass på fanget til en maskin :)

Regner med at dette blir siste innlegget mitt idag ( hvis det ikke skulle skje noe jeg bare må få ned da)  så dere får ha en fortsatt god fredagskveld, jeg venter på resultatet fra nabolaget, kanskje det ramler inn en femtilapp igjen :-D
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

54, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 54 år som har strikking som hobby. Og så er jeg på instagram med navn: marinas_design_norway . Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har nesten blitt en mani, skulle tro jeg samlet på de :) Og kanskje gjør jeg det også. Til nå har jeg 5 stk og tror nok ikke det ender der. Når man har strikkemaskin er det vanskelig å få kjøpt ferdige oppskrifter, så det må lages selv. Noen av de prøver jeg å få lagt ut her og håper de er forståelige. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Så jeg håper dere koser dere litt når dere strikker innom en tur her :)

Kategorier

Arkiv

hits