Nå nærmer det seg bunnen

altså i garnesken som inneholder slikt mohairgarn, de jeg har brukt til disse skjerfene, og da må jeg vinne en ny dille. Det tror jeg ikke blir så veldig vanskelig, kanskje det blir tova tøfler som blir neste prosjekt. For de er så utrolig kjekke å tre beina inn i på morran, litt gulvkaldt på badet ( kablene er avslått  på sommeren) eller bare rett og slett tusle rundt med de.  Men her er de siste skjerfa så langt. Ha en flotters dag alle sammen :) Klems 

3 kommentarer

Henriette Celin

12.08.2016 kl.12:57

Kan skjønne det så mye du har laget, hehe ;-)

Bente

12.08.2016 kl.13:05

Henriette Celin: Haha, det nærmer seg bunnen, men esken er stoor, med stoor bunn ;) Neida, har vel en 5-6 nøster igjen tenker jeg så er det slutt for denne gangen. De som er igjen går mest i bruntoner og hvit. Men bilder av de kommer også etterhvert :)

Henriette Celin

12.08.2016 kl.17:02

SV: Ja okei, hehe. Blir nok noe fint ut av det også tenker jeg ^^

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

54, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 54 år som har strikking som hobby. Og så er jeg på instagram med navn: marinas_design_norway . Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har nesten blitt en mani, skulle tro jeg samlet på de :) Og kanskje gjør jeg det også. Til nå har jeg 5 stk og tror nok ikke det ender der. Når man har strikkemaskin er det vanskelig å få kjøpt ferdige oppskrifter, så det må lages selv. Noen av de prøver jeg å få lagt ut her og håper de er forståelige. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Så jeg håper dere koser dere litt når dere strikker innom en tur her :)

Kategorier

Arkiv

hits