Starter dagen med

å oppdage at det plutselig ble høst ! 


Skjønte at gradene var lave da jeg våkna, lufta på soverommet var en smule kaldere enn vanlig, og det var egentlig ganske deilig. Han jeg lever sammen med fryser for det minste og soverommet blir til tider som en bakerovn, varmt, klamt og med dårligere luft. Det gjør ikke saken bedre at han har pollenallergi slik at vinduet ikke kan være oppe slik jeg kunne tenkt meg. Men det får jeg nok bare leve med ( til verandaen i 2 etg blir ferdig og det blir satt inn dør). 

Dagens gjøremål blir omtrent som de siste dagene, jeg skal teste ut ryggen litt mer, slanke litt garn med strikkemaskina, glane på tv, fly litt i trapper, hive innpå kaffe og ellers gå rolig i dørene. Ettersom guttungen har nattskift denne uka så er det greit at han får sove ut på formiddagen, og da er det greit at mor er i 2 etg og strikker litt. Tenkte nå å strikke opp alle de enkeltnøstene med "pusegarn" slik at det blir flere rundskjerf, og de legges ut for salg fortløpende. Jeg har ellers en  veldig stillesittende og statisk jobb, så det å bevege meg litt her i heimen gjør nok bra.


 Snakkes. Klems

3 kommentarer

Lillja.blogg.no

11.08.2016 kl.09:28

Kjente i går kveld når jeg la meg at det plutselig kjentes veldig mye kaldere ut. Høsten er på vei, om man liker det eller ikke :)

Jeg liker å ha det kaldt på soverommet, og det gjør heldigvis han jeg sover med også :)

Du får ha en flott dag, den ser innholdsrik ut, og det er jo fint!

Bente

11.08.2016 kl.09:54

Lillja.blogg.no: Ja, dagen blir nok bedre når sola også dukker opp her :) Ha en flott dag hos deg også :)

Lillja.blogg.no

11.08.2016 kl.09:56

Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

54, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 54 år som har strikking som hobby. Og så er jeg på instagram med navn: marinas_design_norway . Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har nesten blitt en mani, skulle tro jeg samlet på de :) Og kanskje gjør jeg det også. Til nå har jeg 5 stk og tror nok ikke det ender der. Når man har strikkemaskin er det vanskelig å få kjøpt ferdige oppskrifter, så det må lages selv. Noen av de prøver jeg å få lagt ut her og håper de er forståelige. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Så jeg håper dere koser dere litt når dere strikker innom en tur her :)

Kategorier

Arkiv

hits