På tide å bli produktiv igjen

Nå har strikkeferien vært lang nok, tørka støv av strikke maskina mi i dag tidlig. Vel, så støvete var den ikke, legger alltid et håndkle over for å beskytte seng og slede. Og er jo midt i garnslanking og telling av magebånd så hva er da bedre enn å starte veldig pent, med tynne rundskjerf i to farger. Grunn til at det er to farger er at nøstene kommer i 25 gr, og det er ikke nok til ett helt rundskjerf, og garnslanking hos meg er at jeg ofte har garn som kun er ett nøste pr farge og innfarging, og da passer det bra med slike skjerf. Fargesammensetningene kan kanskje være litt rare for enkelte, men jeg mener at man må tørre å prøve nye farger sammen, kan komme mye fint ut av det :)

Maskina jeg bruker nå er den "nyeste" maskina, LK 150. Legger opp 60 m, veldig løs spenning, så skjerfet blir tynt og mykt., Strikka først et par på spenning 9, og så ett på spenning 8. Ikke store forskjellen bortsett fra at skjerfet ble lengre.

Så hva synes dere om fargene jeg så langt har satt sammen ?Og i denne boksen ligger det flere nøster klare til å bli skjerf.

Kommer med bedre bilder så snart skjerfa er sydd sammen og tråder festa. Da kommer de også til salgs.

 

2 kommentarer

Henriette Celin

09.08.2016 kl.13:01

Veldig fine farger (:

Bente

09.08.2016 kl.13:03

Henriette Celin: Takk og takk :) Liker de fargene selv også :-D

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

54, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 54 år som har strikking som hobby. Og så er jeg på instagram med navn: marinas_design_norway . Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har nesten blitt en mani, skulle tro jeg samlet på de :) Og kanskje gjør jeg det også. Til nå har jeg 5 stk og tror nok ikke det ender der. Når man har strikkemaskin er det vanskelig å få kjøpt ferdige oppskrifter, så det må lages selv. Noen av de prøver jeg å få lagt ut her og håper de er forståelige. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Så jeg håper dere koser dere litt når dere strikker innom en tur her :)

Kategorier

Arkiv

hits