Telle magebelter og gange de med kr 10,-

Ja, det er mange som bruker denne måten til å spare opp penger til nytt strikkeår. Mange bruker sikkert pengene også til sparing til en sydentur eller andre morsomme ting. Har aldri prøvd det før, men vet ikke om jeg har råd til den tier'n pr magebelte når året er omme. Frem til nå er det brukt ca 170 stk nøster ( det er de jeg har tatt vare på ) og vi er bare i august !! Og da er jeg oppe i rundt 1700 kr ! Kanskje innen året er omme er jeg oppi 250 stk !! Godt jeg er inne i garnslanking, må jo spare penger til den tier'n pr magebelte :-D 

3 kommentarer

Henriette Celin

08.08.2016 kl.13:02

Greit å spare. Om det er til strikketøy eller sydentur, må man nesten det (:

Bente

08.08.2016 kl.13:06

Henriette Celin: Helt sant, må prøve å heller sette over pr mnd og ikke vente et helt år :-D Det går veldig ut over julelønninga ;)

Henriette Celin

08.08.2016 kl.13:14

SV: Sant, hehe. Det er nok lurt ^^

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

54, Fredrikstad

Jeg er ei dame på unge 54 år som har strikking som hobby. Og så er jeg på instagram med navn: marinas_design_norway . Jobber til daglig i en statlig bedrift og trives med det. Har to barn som er voksne og flyttet ut av redet. Strikkemaskiner har nesten blitt en mani, skulle tro jeg samlet på de :) Og kanskje gjør jeg det også. Til nå har jeg 5 stk og tror nok ikke det ender der. Når man har strikkemaskin er det vanskelig å få kjøpt ferdige oppskrifter, så det må lages selv. Noen av de prøver jeg å få lagt ut her og håper de er forståelige. Har i den siste tia også begynt å strikke mer og mer for hånd, og liker det også !! Så jeg håper dere koser dere litt når dere strikker innom en tur her :)

Kategorier

Arkiv

hits